perjantai 30. joulukuuta 2016

Valmistuin koulusta!


Olen niin iloinen.  Vihdoinkin valmistuin! Kaikki työ ja aika jonka olen koulutukseen käyttänyt on nyt ns.  Vapaata aikaa.  Tunnen olevani jollain tavalla vapaa :D Kun siirryin oppisopimukseen, en tiennyt kuinka haastavaa se tulisi olemaan. Etenkin kun olin silti nuorten puolella. Eli en siirtynyt aikuispuolelle oppisopimusta tekemään vaan mun oli suoritettava kaikki kurssit mitkä kuuluu ammattikouluun ja siihenhän sisältyi musiikkia ja tanssia ja uintia ja leikkejä.. Jossain vaiheessa tunsin olevani niin turhautunut kun tehtävät ei loppunut. Mutta onneksi ne kumminkin loppui :) Ja valmistuin. Paperia vielä odotellessa.  

No, mun arki muuttuu siten että tällä hetkellä se koostuu pääasiassa työstä.  Mutta mulla on enemmän aikaa nähdä kavereita ja tehdä asioita. Eikä niin että ainoa viikonloppu vapaa kolmeen viikkoon menee kouluun. Kyllä kelpaa. Vaikka aijon vielä opiskella vähän ylemmäs niin en kyllä heti.  Oon ihan tyytyväinen tähän hetkeen nyt.  Jos sitä vaikka vuoden olisi vain näin. Sitten aloittaisi hakuprosessin kouluihin. Se onkin toinen juttu. Onneks se aika ei ole vielä :D 

Happy me! <3 Aijon aloittaa bloggaamisen taas. Tuntuu todella hyvältä.  Enää mikään ei estä mua kirjoittamasta ajatuksiani. Ei ajanpuute ei mikään. Tein videon liittyen nimenomaan tähän. Videolla kerron miksi hain kouluun ja mitä lähihoitajalta vaaditaan, näin vastavalmistuneen näkökulmasta :) 10 kommenttia:

 1. Anonyymi14.08.00

  Oon seurannut sun classyjose blogia aina ja jään seurailemaan taas :) onneksi olkoon valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla 😘 ja kiitos paljon!

   Poista
 2. Anonyymi14.09.00

  Oot muuten kaunistunut hurjasti! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.46.00

  Suosittelisitko oppisopimusta myös muille ja miten sait opiskelupaikan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen jos taloudellinen tilanne on heikko ja pitäis opiskella ammattiin. Mutta en jos on vaihtoehtoja. Sen verran paljon hommaa töiden lisäksi:) Lähetin hakemuksen palvelutaloon missä haettiin lähihoitajaa, lisäsin vain siihen että en ole vielä valmis, suuntautumis vuosi puuttuu :) ja näin sain paikan!

   Poista
 4. Anonyymi2.25.00

  Ootko sinkku?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2.25.00

  Oot tosi kaunis ja hauska

  VastaaPoista
 6. Anonyymi22.05.00

  Ei tulis niin omahyvänen vaikutelma jos et koko ajan kattois ittees miltä näytät... Kato sinne linssii nii katot suoraa katsojii silmii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( No en mä oo kumminkaan omahyvänen. Enkä jotenkin haluu kattoo suoraan linssii :D

   Poista

Moikka, kommentoi ihmeessä jos jotain jäi mielenpäälle tai haluat sanoa :)