tiistai 28. maaliskuuta 2017

TIS-Alkutunnarin tekeminen 🌴

    

Heippa. 

Vähän temppari asiaa! Vaihteeksi :)  Ohjelmaan kuuluu myös tietenkin ennen ohjelman alkua oleva tunnari jota oli kyllä todella hauska tehdä ! Ehkä parhaat kuvaukset koskaan. Mähän aluksi epäröin olla mun oikeasti aidosti omalla tyylillä koska mulla on astetta paljastavampi tyyli. Mä en näytä kaikkea, kuvauksissa tai missään muuallakaan, en koe siihen Tarvetta. Mutta tykkään kumminkin pukeutua seksikkäästi ja näyttävästi, ja vähän myöskin heruttavasti, jos suoraan sanotaan. Ja miksi? No mä rakastan mun omaa kroppaa ja mä saan itsevarmuutta kun vähän näytän ns. Mun parhaita puolia. 

Lopuksi kumminkin ajattelin että ihansama mitä muut kelaa menen omalla tyylillä. Joku tykkää joku ei mutta onneksi loppupeleissä se merkitsee että on itse tyytyväinen. Oon enemmänkun tyytyväinen mun mekkoon joka on ostettu nelly.comin alennuksista. En ikinä vois maksaa mekosta edes sataa euroa, mun äiti on opettanut mut hyvin! :D aina alennuksien aikaan kaupoille ja nettikaupoista katsotaan alennukset ensin. Sieltä yleensä löytyy jotain :) mun ton mekon hinta oli jotain parinkympin pintaan. Sopiva hinta mekosta. 

Mutta yleisesti:

Intro jännitti koska tiesin että se tulee jokaisen jakson alkuun. Pakko onnistua fiilis, Olihan sitä nyt jännä tehdä!😁 Itellä on kumminkin mallinhommista sekä juontotöistä kokemusta niin ei toi ylitsepääsemättömän vaikeata ollu. Oikeestaan ihan iisiä. Oli vaan rento omaittensä ja hyvin se meni. Lisäksi sai tukea toisesta osapuolesta kivasti niin ei ollut yksin :) Sellaisen mekon valitsin. Ei ehkä se asiallisin vaihtoehto mutta hei, toi on minua. Parempi se kun yrittää jotain muuta olla, heh:D 

Meikkaajan tekemä meikki! Siis antaisin mitä vaan jos näyttäisin jokapäivä tältä😀

Oli muuten hauskaa tehdä sitä tunnaria. Eka piti kävellä Kaukaisuudesta, sen jälkeen uudestaan, sitten vielä, sitten otettiin monta ottoa ja no, lopputuloksen näkee telkkarista. Jippii! Ens postaukseen!

❤️llä
Vilma