tiistai 11. huhtikuuta 2017

23v!

Heippa,

Meitsi täyttää tänään 23vuotta. Ihan hullua kuinka aika menee nopsaa :) Muistan kuinka olin joskus pikkunen teini ja ajattelin että mulla olisi perhe ja nuoruus olisi ohi 25vuotiaana. Ai että mulla olisi enään 2v aikaa? Ei TODELLAKAAN! ! Musta ei lapsia tule ulos kuin vasta lähempänä 30vuotta. Toki jos jotkut haluaa aloittaa perhe elämän aikaisemmin niin se on ihan ok, älkää käsittäkö väärin ❤️ Itse vaan koen että mun haluamat unelmat ei sovi lasten kanssa yks yhteen. Tahdon Olla paras mahdollinen äiti joskus tulevaisuudessa ja tiedän että mä katkeroituisin jos en toteuttaisi ensin itseäni. Toki haluan joskus perheen ja lapsia :) En tiedä miten tämä keskustelu nyt meni lapsiin mutta näin käy välillä ;D 

Hain amk ensihoitajan, terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan linjalle ja toivoisin pääseväni kouluun syksyllä. Tai en tiiä. 50% haluais kouluun heti ja toinen 50% on silleen että tee vuosi töitä vielä ja mene sit kouluun. Toisaalta tonne on niin vaikea päästä et voipi olla etten nyt ensimmäisenä kertana onnistu, etenkin kun en ole oikein edes lukenut. Tiedän että haluan käydä korkeakoulun mutta tällähetkellä 4v koulussa tuntuu kamalalta Ajatukselta ! Kyllä mä menen jos pääsen mutta. . . .  Ei tunnu hyvältä :D En olisi ikinä uskonut 18v minänä että joskus pääsisin elämän vaiheeseen missä seuraava olisi just ammattikorkeakoulu tms :) 

Mitä olen oppinut 23vuodessa?
En ainakaan kirjoittamaan oikein englantia mutta onneksi en haaveile Urasta missä vaaditaan hyvää kirjoituksen taitoa (väkinäistä naurua) . Oon oppinut löytämään itseni. Mikä mua kiinnostaa ja mistä en pidä. Oppinut tunnistamaan hyvät ja huonot luonteenpiirteeni ja olemaan rehellinen. Asia mistä olen ehkä eniten ylpeä itsessäni on 100%rehellisyys. Se on vaatinut harjoittelua ja onkin nuoruudessani ollut tosi epärehellinen.  Onneksi aikuisena ymmärtää vastuun Kautta mikä elämässä on tärkeintä. Tärkeintä ei oo se että onnistut kaikessa vaan nimenomaan se että sä opit tunnistamaan itsessäsi niitä kehittämisen kohteita ja näin voit olla parempi ihmisenä.  
Mä oon oppinut arvostamaan ihan tavallisia arjen sankarita. Sun ei tarvitse tehdä mitään muuta kun pyörittää arkea sujuvasti niin mun arvostus on taattu. Mun mielestä se ei aina ole mitenkään helppoa ja ajoittain vaatii enemmän kuin yleensä ja kunnon ponnisteluja että saa kaiken tehtyä. Välillä ei ehdi tekemään kaikkea, se on ihan ok. Miksi ei saisi välillä laiskottaa ? Kukaan meistä ei ole kone. Voisin vaan kuvitella miten paljon mun arki muuttuisi jos olisi lapsia tms menossa mukana. Iso hatunnosto kaikille teille huikeelle äideille, isille ja lapsettomille arjen sankareille! Ootte super. Mustakin tulee vielä jokapäivä sellainen! Tällä hetkellä en sanoisi että mun arki on sujuvaa, päinvastoin:D ruoka ajat siellä sun täällä, ei mitään rytmiä. Saa antaa mitä tahansa arjen vinkkejä minkä olet kokenut hyväksi/helplttavaksi.

En tiedä mikä tän postauksen ideana enään oli mutta nää ajatukset tuli mieleen tosta iästä :d on muuten turhin ikä koskaan! 23v, just naurettiin mun kaverin kanssa että 18-22 on ns. "seksikäs" ikä, sen sanoo silleen pilke silmäkulmassa ja 23-> ei voi ylpeillä ! :D näihin tunnelmiin tällä kertaa, seuraavaksi palataan vaatepostauksen merkeissä. 

❤️llä
Vilma