torstai 6. huhtikuuta 2017

ajatuksia tästä kaikesta


Kevättä rinnassa. Kirjaimellisesti. Hahah. Itse katson temptation Islandia ruutu + kautta ja oon katsonut jakson 7. Peli kyllä rumenee ai saatana! Ite katon silmät suurena tota. Voin vaan kuvitella miten joku joka ei ollu siellä ni kattoo tota!  :D samaa aikaa kun elää ton reissun uudestaan saa lukea palstoilta kaikenlaista settiä. Ulkonäöstä (arvostellaan kun olisi missi kilpailu) luonteesta ja kaikesta muusta! Sairasta. Oon ottanut itseeni vähän liian rankasti kaiken mitä muut puhuu. Ihanku ne vittu tietää kuka mä oon? :D Jatkossa oon vaa whatever asennella. Koska en mä saa mitään sillä että puolustan tms itseäni. Sit keksitään joku uus juttu mistä dissataan, heikkoitsetunto (mikä mielestäni ei ole naurun asia)  tai joku muu. Jaakko sanoi mulle että meillä ei ole ihmisarvoa. En todellakaan haluaisi olla samaa mieltä mutta näin tämä tuppaa toisten ihmisten silmin menemään. Onneksi itse pystyy vaikuttaa siihen mitä tekee, voi itse olla kiltti, reilu yms. Ja vaikka siitäkin joku keksii jotain niin antaa keksiä. Puhukaa ! Paskaa te puhutte suurimmaksi osaksi paskaa niin ihan sama :D En oo oikeestaan montaa järkevää nega kommenttia löytänyt. Se kertoo paljon. Toki negaa ja rakentavaa kritiikkiä saa antaa jos kokee sen tarpeelliseksi. Kyllähän mussakin on vikoja ja varmasti myös jotain kehitettävää. Mutta kenessä ei? Uskon että kaikella on tarkoitus ja kunhan on hyvä muille, saa sitä takasin. 


Multa on paljon kysytty kysymyksiä niin ajattelin yleisimpiin kysymyksiin vielä vastata tässä :)  

 Minkälaista on katsoa itseään telkkarista? 
Oon itseasiassa katsonut vaan 2.jaksoa telkkarista, jotenkin vähän ahdistavaa katsoa niin isolla näytöllä, en tiiä mikä mua vaivaa tässä asiassa.  :D ruudusta on kivempi. 

Mikä on vaikeinta? 
Vaikeinta on ehdottomasti se kun ei saa sitä lopputulosta kertoa. En voi sanoo oonko vielä suhteessa vai jatkanut elämää. 🤔 

Oonko nähnyt jaksot ennen ja tiedänkö kaiken mitä tapahtuu? 
En ole. Eli nään samaan aikaan kun muutkin. Tiedän tietenkin omalta osalta kaiken mutta toisten osalta en tiedä. Olen nähnyt vain iltanuotio videolta toisen käytöstä vähän. 

Ootko saanut enemmän positiivista palautetta vai negaa? 
Itselle positiivista pelkästään.  Ja btw jos haluaa laittaa mulle palautetta niin mieluiten blogiin mutta jos haluaa nimellänsä , niin tuossa blogin laidassa on linkki mun fb sivuille, missä tulee jatkossa olemaan enemmän kaikkea kivaa ! 

Tossa oli ehkä pari  päivän kysytyimmät kysymykset :) oon saanut aivan ihania kommentteja ja viestejä kiitos niistä ! 😘 On ihana huomata että siellä on ihmisiä ketkä keskittyy etsimään niitä hyviä juttuja susta eikä etsi vain negaa.  Toivottavasti pidit kirjoituksesta Ja antoisia hetkiä temppistä katsoessa, se meinaa ei (onneks)  kestä aina 😁❤️ pst. mistä haluaisitte postauksen ? 

❤️llä
Vilma