keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Millainen ihminen hakee mukaan tosi tv ohjelmaan?

Heippa! Seuraakko mua snäpissä jo? :) Vilmajosefin on mun nakki. Nakki! Nikki prkl! :D multa tulee aina vähä syvällisempää juttuu ja sitten vähän hömppäjuttuja:-)

Mutta itse postaukseen ! Millainen ihminen hakee mukaan tosi tv ohjelmaan ? Ainakun lukee noita iltalehden ja muiden lehtien kommentteja koskien esim. Temppareita sieltä saa lukea kommentteja mm. "kuka vittu lähtee tonne", "kertoo paljon älykkyydestä mennä tonne" "tyhmiä humiohuoria kaikki" .


Silleen. . . .  Jotenkin tuntuu olevan aika iso asia kumminkin joku tosi tv ohjelma :) Oon kyllästynyt puolustelemaan omaa viisauttani tai todistelemaan että mä ansaitsen olla täällä elämässä. Kaikki sen takia että on ollut mukana tv ohjelmassa :D Toki maailma on pullollaan oikeesti niitä tyhmiä bimboja ketkä tekee mitä vaan huomion takia, en sitä sano etteikö olis. Mutta se että yleistetään. Vähän sama kun puhutaan turvapaikanhakijoista. "kaikki on nuoria miehiä ketkä raiskaa ja tekee rikoksia" . .  EI Kaikki.  Yleistäminen on typerää koska se ei ole mikään totuus, kukaan ei voi oikeasti ajatella että tietty ihmisryhmä olis jonkun tyyppinen automaattisesti. Mun korvaan kuulostaa vähän trollaamiselta.

Itse koen olevani täysin normaali ja perus pulliainen. Haen vaan elämältä vähän erilaisia kokemuksia ja oon aika seikkailunhaluinen. Uskon että tämä onkin suurimman osan tosi tvssä mukana olleiden perustelut asiaan. Ei oikeesti sen kummempaa.  Kokemuksia ja se on kivaa! Ja mitä tulee julkisuuteen, haluan pitää blogia (niinkuin sadat muut..) Telkkarista ei saa mitään kuvaa ohjelman tekemisestä, se on koettava. Miettikää että kun on treffikumppanin valinta seremonia on tässä kohtauksessa n. 30
ihmistä mukana tekemässä. Kohtauksessa missä istutaan penkillä ja sanotaan kenen kanssa mennään treffeille:D Se on hullua mutta hauskaa :D


Mikä tän postauksen ideana oli?

Toivoisin että jokainen joka lukisi tätä, ei ainakaan heti tuomitsisi siltä perustella mitä on telkkarista nähnyt tai että on mukana jossain ohjelmassa. Ja hei, ne henkilöt ketkä lähtee mukaan tekee kumminkin ns. Omalla kustannuksella viihdettä muille! Vaikka noista saa älyttömästi, kyllä se myös ottaa. . Etenkin tempparit. En tiedä onko rankempaa formaattia Suomessa. Ei kai. Ei ainakaan henkisesti.

Eipä muuta:)❤️llä
Vilma 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi6.46.00

  Tää oli tosi hyvä kirjoitus! Ei ketään voi tuomita sen takia että on osallistunut johonkin ohjelmaan...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20.35.00

  Oot ihanin!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20.16.00

  Joo ei siin mustakaan mitään outoa ole jos hakee temptationiin. ihan viihdyttävä ja kiva formaatti ja oli kiva kattoo. Ja onha se kokemus mitä voi muistella vanhana. Mut Juuso on kyl tosi komee ja ihana. Terveisiä Juusolle; Oot tosi sulonen ja hauska.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi19.17.00

  Mä oon myös rakastunut Juusoon ja aio viedä sen Vilmalta. Pidä Vilma varasi!

  VastaaPoista

Moikka, kommentoi ihmeessä jos jotain jäi mielenpäälle tai haluat sanoa :)