Kuka on Vilma Josefiina K?

-Vilma Josefiina Karjalainen
-Syntynyt 11.04.1994


-Ammatiltani olen Lähihoitaja,  joka Rakastaa työtään! Olen töissä palvelutalossa ja kotihoidossa. Koen omaavani hyvän työmoraalin. 

-Haaveilen ensihoidon tutkinnosta tai työstä akuutissa hoitotyössä. 

-Olen 180cm pitkä
-Aito Blondi!

Olen Espoolainen nainen joka on erittäin spontaani persoona ja lähden mukaan vaikka ja mihin! Kiihdyn nollasta sataan sekunnissa ja olen oikea rämäpää :D  Rakastan elää täysillä ja sen takia olenkin ajautunut mielenkiintoisiin juttuihin mukaan. 

Olen tehnyt kuvauksia ja mallintöitä ja ollut mukana mm.  Suomen huippumalli haussa ohjelmassa. Tämä ei kuitenkaan ole suurin unelmani, tehdä niitä mallintöitä. Harrastuspohjalta kiva sillon tällöin olla kuvattavana! Olen ollut myös MTV3 JA Nelosen juontajana ohjelmissa voittostudio ja tiedä ja voita.  Juontamisesta ja puhumisesta tykkään! 

Tämänhetkinen unelma olisi saada kunnon toimiva Videoblogi, josta tulisi säännöllinen osa elämääni. Rakastan olla kameran edessä vaikkakin viihdyn myös 4.seinän sisällä katsellen elokuvia ja olla ihan hissukseen :)  Minussa on kaksi puolta, räväkkä, hömppä menevä Vilma ja sitten rauhallinen Vilma joka viihtyy yksin paljon. 

Kenellekään en halua mitään pahaa loppupeleissä, vaikka voinkin erittäin kovasanaisesti ja suoraan jotain mielipidettä sanoakkin:)

Tervetuloa seurailemaan blogia joka on tehty sydämestä ja täällä blogini puolella jokainen saa olla minkälainen on, oli sitten hömppä tai vähän hullukin:) maailma olisi tylsä paikka jos oltais kaikki samanlaisia.
Just be what You want to be!